Loading...
SPORT 2018-02-20T17:32:57+00:00

SPORTVELDEN AANLEG DOOR ONZE SPORTAFDELING

MEER WETEN OVER HOLLANDSPORTS?

WIE IS HOLLANDSPORTS?

Onze sportafdeling legt topkwaliteit kunstgras sportvelden aan voor alle veldsporten, zoals voetbal, hockey, tennis, golf en rugby. Wereldwijd sporten er honderdduizenden mensen veilig en plezierig op de velden van Quekel. Van Noorwegen tot Chili en van Australië tot India, overal genieten sporters van ons werk.

HollandSports verzorgt voor zijn opdrachtgevers wereldwijd de installatie of technische ondersteuning voor de meest uiteenlopende kunstgras-toepassingen. Van complexe en zwaarbelaste sportvelden tot bekleding van kunstgras daken voor meer koeling en groen in de stedelijke bouw. Door onze ervaring, kwaliteitsnormen en efficiëntie uit de sport-veldenbouw en de jarenlange samenwerking met gerenommeerde fabrikanten en aannemers hebben wij gehoor kunnen geven aan de vraag naar specifieke producten.

Deze producten hebben wij doorontwikkeld tot complete kunstgras-systemen. Deze systemen hebben wij in eigen beheer, voor valondergrond, landscape, roofing en speelveldjes. Altijd hebben we weer voor ogen dat de eindgebruiker, zoals gemeente, recreatiebedrijven, scholen en particulieren  jarenlang en onbezorgd plezier hebben in hun specifieke gebruik van een professioneel kunstgras-systeem.

Wij houden ons daarnaast bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen en diverse kunstgras-toepassingen. Professionele installatie partner met als prioriteit kwaliteit.

MEER WETEN OVER QUEKEL ARTIFICIAL GRASS?

Recente Projecten

Onze ervaring kun je zien en voelen!

Onze Partners zijn het met ons eens!

Onze Partners

Neem contact op

VOOR NAAM *
ACHTER NAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOON NUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?