Loading...
KWALITEIT 2018-03-19T10:24:59+00:00

We gaan pas naar huis als het werk af is.

BENIEUWD NAAR ONZE SERVICE?

KWALITEIT IS ONZE PRIORITEIT

Kwaliteit

Wij bij Quekel Artificial Grass gaan pas naar huis als het werk af is. Kwaliteit is voor ons het allerbelangrijkste. Iedereen binnen Quekel Artificial Grass deelt dezelfde passie voor kwaliteit. Omdat we ons eigen merk hebben ontwikkeld, kunnen we garanderen dat de kwaliteit die we leveren ook meerdere jaren blijft liggen. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Wat ook vaak over het hoofd wordt gezien, is de onderbouw. De onderbouw is als een fundering bij een huis. De basis moet goed zijn en daar hechten wij binnen Quekel Artificial Grass veel waarde aan.

Naast het installeren, repareren en onderhouden van kunstgras, kunnen we u ook begeleiden bij het ontwerp-proces. We hebben jarenlange ervaring in het bouwen van sport-systemen in heel europa. Daardoor kunnen wij als geen ander de beste vertaalslag maken naar andere toepassingen.

We werken constant aan de verbetering van onze producten en kunstgras-toepassingen, en ontwikkelen onze eigen machines die ervoor zorgen dat de medewerkers van Quekel beter, veiliger en fijner kunnen werken. Naast dat we een adviserende rol kunnen hebben in het ontwerp-proces kunnen we u ook begeleiden bij het aansturen en coördineren van kunstgras gerelateerde projecten.

We zijn aangesloten bij diverse stichtingen, om ons up-to-date te houden van alle ontwikkelingen m.b.t. milieu en veiligheid. Daarnaast vinden we het doorontwikkelen van nieuwe systemen, betere oplossingen om efficiënter en veiliger te werken erg belangrijk.

Zo repareren we al jaren claims voor fabrikanten en particulieren.

Omdat we niet alleen kijken naar de kunstgras toplaag maar ook het systeem daaronder, kunnen klanten bouwen op ons.

AFSPRAAK OP LOCATIE?

Recente Projecten

Onze ervaring kun je zien en voelen!

Onze Partners zijn het met ons eens!

Onze Partners

Neem contact op

VOOR NAAM *
ACHTER NAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOON NUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?