Loading...
Over Quekel 2018-03-19T10:36:31+00:00

MAAK KENNIS MET ONS PROFESSIONELE TEAM

AFSPRAAK BIJ ONS OF BIJ U?

WIE IS QUEKEL ARTIFICIAL GRASS

Quekel Artificial Grass is een onderneming die in 2005 door Jan Willem Quekel is gestart. Begonnen als installatiespecialist voor fabrikanten en uitgegroeid tot één van de meest erkende bedrijven in de sportveldenbouw.  Alles waar Jan willem Quekel in 2005 voor stond is nog steeds prioriteit nummer 1. Quekel neemt de kwaliteit en kracht van kunstgras serieus. In samenwerking met fabrikanten, aannemingsbedrijven, hoveniers en particulieren streven wij naar perfectie, we werken met het beste gereedschap en zorgen ervoor dat al onze medewerkers werken volgens de laatste veiligheidsnormen. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma. Door al onze expertises sinds 2005 zijn we van toegevoegde waarde voor al onze klanten.

To the point & hands on expertise. Wij leggen topkwaliteit kunstgras sportvelden aan voor alle veldsporten, zoals: voetbal, hockey, tennis, golf en rugby. Ook brengen we valdemping aan in speeltuinen, scholen en in openbare ruimtes. Goede organisatie en planning vinden we heel belangrijk, zo kunnen we efficient en dienstverlenend werken. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. We werken graag samen met lokale partijen. Zij kennen de werkwijze, plaatselijke gebruiken en zijn bekend met de locatie. We respecteren lokaal ondernemerschap en richten ons op een betrokken lange termijn-samenwerking. Wij zijn het eerste kunstgras installatie bedrijf dat ISO/VCA gecertificeerd is.

Wij houden ons daarnaast bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en systemen en diverse kunstgrastoepassingen. Zo hebben we ons eigen merk ontwikkeld: Quekel Premium Grass, kunstgras van professionele kwaliteit. Betaalbaar en toepasbaar bij particulieren en in openbare ruimtes. Het toepassen van Quekel Premium Grass  kan ook binnen aangezien het eventueel een speciale brandvertragend behandeling krijgt.

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Omdat er veel kunstgras gelegd word op de planeet vinden we dat we ook  verantwoordelijk zijn om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de kunstgras systemen. Vanuit die denkwijze hebben we ons aangesloten bij Stichting Roof Update.

Stichting Roof Update ziet het als haar maatschappelijke taak om actief een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van stedelijke agglomeraties en beoogt met haar activiteiten aanjagers van de groene economie te zijn. Dit voor ons, onze kinderen en hun kinderen.

Verschillende innovatieve bedrijven die elkaar hebben gevonden in de realisatie van eco daken en gevels. Trendsetters en uitvoerders. Middelgrote bedrijven. Partners vanuit verschillende disciplines die staan voor kwaliteit. Die dat in het verleden hebben bewezen en dat blijven doen in de toekomst. Die een gedeelde missie hebben. Het leefbaar en functioneel maken van daken en gevels. En daarmee willen bijdragen aan het mooier maken van de wereld.

Probleemoplosser, adviseur en installateur van echte kunstgras projecten!

AFSPRAAK OP LOCATIE?

Recente Projecten

Onze ervaring kun je zien en voelen!

Onze Partners zijn het met ons eens!

Onze Partners

Neem contact op

VOOR NAAM *
ACHTER NAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOON NUMMER

ONDERWERP

HOE KUNNEN WE U HELPEN?