TUIN

TUIN 2019-04-18T10:24:02+00:00

Quekel Premium Grass

Quekel Artificial Grass heeft een eigen merkt kunstgras, niet zomaar ‘kunstgras’, dat zou de lading bij lange na niet dekken. De natuurgetrouwe ondergrond is de basis van uw buitenleven, met oneindig veel toepassingen: van een golfgreen, hockeyveld of trapveldje, tot een speeltuin, tennisbaan of dakterras. Velden waar echt op gespeeld kan worden, zonder meteen bang te hoeven zijn voor beschadigingen. Bekijk de mogelijkheden van ons Quekel Premium Grass.
Vind een dealer in de buurt

Voor hoveniers

Quekel Artificial Grass ondersteunt hoveniers in het advies en de aanleg van een kunstgrassysteem in een tuinproject. We zijn graag al betrokken aan het begin van het project. Ons ervaren team van gekwalificeerde en gedreven medewerkers staat er internationaal om bekend efficiënt en met veel respect voor hun omgeving te werken. Het kunstgrassysteem in de tuin wordt dan ook vakkundig, natuurlijk en naadloos gelegd. Van ondergrond tot onderhoud; de klant hoeft nergens naar om te kijken.

Sportvelden in uw tuin

Kunstgras is onderhoudsarm en wij bieden kwaliteiten met een zeer natuurlijke uitstraling. Het beste wat verkrijgbaar is op de markt, allemaal gemaakt in Europa. Quekel Artificial Grass weet door jarenlange ervaringen in de sportvelden aanleg wanneer welk type kunstgras het beste werkt. In samenwerking met uw hovenier adviseren wij daar eerlijk in.

Vakkundige installatie met shockpads

Voor iedere ondergrond en iedere toepassingen, zijn er ander eisen. In de meeste gevallen ligt er gras of kale grond op de plek waar Quekel Premium Grass komt te liggen. Om de ondergrond te stabiliseren, gebruiken wij zogenaamde shockpads, te versteviging van de ondergrond en om verzakkingen en beschadigingen te voorkomen. De shockpads die wij gebruiken, zorgen voor dezelfde valdempende ondergrond als bij professionele sportvelden. Dat wordt dus thuis sporten ontspannen als een prof.
[/fusion_text][/fusion_builder_column]
[/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]
Download brochure
Registreer als dealer